HØYDEPUNKT: Kostymefesten er alltid et høydepunkt! Her fra sommerkonferansen i 2012, hvor tema var "Ta framtida tilbake".

Foto: Werner Juvik Foto

Her er tema for årets kostymefest!

Har du alltid drømt om å være frisør, brannkonstabel eller helsefagarbeider? Nå kan du prøve det for en kveld, på Fagforbundet Ungs sommerkonferanse!

Fagforbundet Ungs årlige sommerkonferanse går i år av stabelen 15. til 17. juni, på Klækken hotell i Buskerud. Vi ønsker dermed velkommen til historiske omgivelser, og som vanlig vil dagene fylles av fagprat om arbeiderbevegelsen, politikk, debatter, kostymefest, sosial hygge og nye kamerater for livet.

Og apropos kostymefest; her er årets tema for konferansen og festen:

Yrkesfag

Tema er en hyllest til alle de som velger yrkesfag og en hyllest til å føle tilhørighet til yrket sitt. Det vil si at hvis du lenge har hatt en drøm om å prøve et annet yrke, er dette din store mulighet! Frisør for en kveld? Ja, takk!

Les mer om sommerkonferansen her.

NB: Påmelding må skje innen 11. mai. Gå hit for å melde deg på!

Fagforbundet Ungs sommerkonferanse 2018

Hvor: Klækken hotell (kart)
Når: 15. til 17. juni.
Hvem: Alle medlemmer av Fagforbundet, som er mellom 18 og 30 år.
Pris: Konferansen er gratis! Du kan søke din fagforening eller forbundsregion om støtte til reise.
Påmelding innen 11. mai: Klikk her!
Vær først med de siste nyhetene om sommerkonferansen: Følg vårt Facebook-event her!