DUO: Mats Melbye og Thomas Pedersen utgjør pop-duoen Cir.Cuz. Nå kommer gla'gutta til sommerkonferansen!

Foto: Cir.Cuz/Facebook

Cir.Cuz spiller på sommerkonferansen!

Vi lover allsang og hæla i taket når to av Norges største gla'gutter spiller opp til fest på Fagforbundet Ungs sommerkonferanse.

Du har helt sikkert hørt dem før. Mest sannsynlig nynner du også med når superhiter som "Radio" og "Supernova" kommer på.

Helt siden gjennombrudden i 2011 har Mats Melbye og Thomas Pedersen satt sitt preg på norske hitlister med en rekke allsangvennlige gla'låter. Og nå kommer duoen til Fagforbundet Ungs sommerkonferanse!

Og du? Fristen for å melde seg på sommerkonferansen går ut 11. mai! Meld deg på her!

Fagforbundet Ungs sommerkonferanse 2018

Hvor: Klækken hotell (kart)
Når: 15. til 17. juni.
Hvem: Alle medlemmer av Fagforbundet, som er mellom 18 og 30 år.
Pris: Konferansen er gratis! Du kan søke din fagforening eller forbundsregion om støtte til reise.
Påmelding innen 11. mai: Klikk her!
Vær først med de siste nyhetene om sommerkonferansen: Følg vårt Facebook-event her!