KOMMER: Fra høyre: Magnus Marsdal, Cathrine Krøger og Me and the Julios.

Foto: Manifest Analyse/HiOA/Privat

Student og medlem i Fagforbundet?

Da er du invitert til Fagforbundets studentsamling på Kjeholmen i Oslofjorden 28. til 30. september. Og det er gratis!

Fagforbundet inviterer alle studentmedlemmer til å bli med på samling helga 28.- 30. september på sporveisforeningas egen øy i Oslofjorden. Bli med på en helg med politikk, fag og moro. Vi har booka interessante foredragsholdere og et kult band.

Til oss kommer leder i Manifest Tankesmie og forfatter av Frp-koden, Magnus Marsdal, litteraturkritiker og sykepleierstudent, Cathrine Krøger, og seinere spiller bandet Me and the Julios.

Bli med for å møte andre studenter og lære om hvordan vi kan organisere studenter i faglig arbeid på landets høyskoler og universiteter. Samlinga er gratis og vi betaler reisa di.

MELD DEG PÅ HER

Se video: Me and the Julios

Fagforbundets studentsamling

Når: 28. til 30. september

Hvor: Kjeholmen i Oslofjorden

Hvem: Studenter som er medlem i Fagforbundet

Pris: Vi betaler reise og opphold.

Meld deg på her!

Last ned plakat (PDF: 450.1 kB)