Populære tags

Fagforbundet Ung krev fleire læreplassar

22.05.2018

2018 er Yrkesfagas år, og Noreg manglar fleire tusen gode fagarbeiderar. Pengane har me, ta grep no!

La ungdom prøve seg, gi dem sommerjobb!

Ukas hjertesak 15.05.2018

Ungdommen er framtidas arbeidskraft. Ikke la dem bli stående på sidelinja, skriver Mohamed Amaleti i denne ukas hjertesak.

1. mai: Kampdag på ville veier

09.05.2018

Årets 1. mai-markering handlet mer om politisk personkamp enn om arbeiderkamp, skriver Victoria De Oliveira.

Ja til likestilt skriftmål!

Ukas hjertesak 25.04.2018

Norsk språkstrid har stort sett dreia seg om skriftmålet i Noreg. Skal me ha nynorsk eller bokmål som hovedmål i skulane, spør May Lise Livastøl i denne vekas hjartesak.

Cir.Cuz spiller på sommerkonferansen!

24.04.2018

Vi lover allsang og hæla i taket når to av Norges største gla'gutter spiller opp til fest på Fagforbundet Ungs sommerkonferanse.

Til kamp for sykelønna

24.04.2018

Det er ikke sykelønna som river ned velferdsstaten, det er borgerlig politikk, skriver Erik Bjønness-Hansen.