– Ikke la høyresida avpolitisere fagbevegelsen

13.09.2017

Martin Kolberg og Yngve Hågensen frykter for framtida. På Fagforbundet Ungs leder- og nestledersamling tok de et knallhardt oppgjør med både høyre- og venstresida i norsk politikk.

Tåler vi fire nye år med borgerlig styre?

12.09.2017

– Vi får fire nye år med mer av det samme; mer til dem som har mest og flere angrep på arbeidere, sier Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Tolv usosiale kutt fra Solberg-regjeringa

09.09.2017

Se lista over konkrete tiltak fra Solberg-regjeringa, som rammer svake grupper som arbeidsledige, uføre og barn i lavinntektsfamilier.

Har Høyre respekt for yrkesfagene?

Ukas hjertesak 08.09.2017

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha flere voksne i barnehagen, men glemmer han ikke verdien av fagarbeidere og assistenter, spør Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.

I dag har jeg stemt – naturligvis

30.08.2017

Det er vi unge som tar regninga for den ungdomsfiendtlige politikken dagens regjering fører. Den enkleste måten vi kan endre dette, er å stemme. Det tar et halvt minutt, skriver Knut Estensvoll Rosmo.

Fem gode grunner til å ikke kutte i sykelønna

25.08.2017

Flere borgerlige partier åpner for endringer i sykelønnsordningen etter valget. Her er fem gode grunner til å si nei til kutt i sykelønnsordningen.