Erik J. Jørgensen

19.04.2017

Erik J. Jørgensen (24) er trolig Norges yngste fagforeningsleder, og det for Nord-Norges største forening. Fagforbundet avd. 177 Tromsø kommune har 3.600 medlemmer.

Fra analfabet til Ridder av 1. klasse

19.04.2017

Somalisk-fødte Safia Abdi Haase har brukt hele sitt norske liv på å bekjempe kjønnslemlestelse. Nå kommer hun på Fagforbundet Ungs sommerkonferanse for å fortelle om kampen, og sitt møte med Norge.

Jobbe i påska? Dette har du krav på

06.04.2017

Påskeuka kan være en jungel av halvrøde og helrøde dager.

Det kan bli mulig å ta fagbrev på jobben

06.04.2017

Kunnskaps­departementet har kommet med forslag om fagbrev med full lønn - "Fagbrev på jobb". Det er en stor delseier for Fagforbundet, som har jobbet sammen med KS og Kunnskapsdepartementet for å utvikle en ny ordning.

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.