Populære tags

– Vi må ut og verve!

16.06.2018

Ungdom kan for lite om arbeidslivets rettigheter og plikter. Dermed var tema satt for en sofaprat under Fagforbundet Ungs sommerkonferanse.

– Jeg har sett fram til å stå her i et helt år

15.06.2018

Han har gledet seg lenge, og i dag kunne leder Mats Monsen endelig åpne Fagforbundet Ungs sommerkonferanse.

Fagforbundet Ung krev fleire læreplassar

22.05.2018

2018 er Yrkesfagas år, og Noreg manglar fleire tusen gode fagarbeiderar. Pengane har me, ta grep no!

La ungdom prøve seg, gi dem sommerjobb!

Ukas hjertesak 15.05.2018

Ungdommen er framtidas arbeidskraft. Ikke la dem bli stående på sidelinja, skriver Mohamed Amaleti i denne ukas hjertesak.

1. mai: Kampdag på ville veier

09.05.2018

Årets 1. mai-markering handlet mer om politisk personkamp enn om arbeiderkamp, skriver Victoria De Oliveira.

Ja til likestilt skriftmål!

Ukas hjertesak 25.04.2018

Norsk språkstrid har stort sett dreia seg om skriftmålet i Noreg. Skal me ha nynorsk eller bokmål som hovedmål i skulane, spør May Lise Livastøl i denne vekas hjartesak.