Nytt rødgrønt samarbeidsløfte

12.06.2017

Storsalserklæringen er en ny felles handlingsplan mellom Fagforbundet Ung, Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og AUF.

Trang Fødsel spiller på Stavern!

18.05.2017

Sommer, sol, sjø og allsangvennlig norsk popmusikk. Trang Fødsel kommer til sommerkonferansen.

Hvorfor skal du på sommerkonferansen?

16.05.2017

Vi har spurt to ringrever og en fersking om hvorfor de har meldt seg på Fagforbundet Ungs sommerkonferanse.

LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Støre foreslår EØS-løsning

10.05.2017

Jonas Gahr Støre vil gi arbeidstakernes rettigheter like høy juridisk status som allmenn stemmerett og ytringsfrihet. Det kan bety at EØS-floken løses på LO-Kongressen.

Fagforbundet Ung tar ordet på LO-kongressen

09.05.2017

Retten til læreplass, fagligpolitisk arbeid og hel og fast stilling. Blant 1800 innkomne forslag er det disse sakene som står høyest på prioriteringslista for Fagforbundets fire yngste delegater på LO-kongressen.