Et trygt og organisert arbeidsliv er ingen selvfølge

14.07.2017

Etter tre uker på veien med LO er det ingen tvil: LOs sommerpatrulje er like nødvendig i dag som for 32 år siden, skriver nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Framtidens fagforeningsfolk

17.11.2016

Min hjertesak er at jeg så gjerne vil hjelpe de unge i arbeidslivet så godt jeg kan. Dette er fordi jeg selv har opplevd urett, skriver Raymond André Jomisko.

Sommervikarenes beste venn

07.07.2016

Har du arbeidskontrakt? Får du overtidsbetalt? Overvåker sjefen deg? Det er mye å huske på som ung arbeidstaker. Vi ble med LOs vaktbikkjer på sommerpatrulje i Skedsmo.

Til voksendommen

08.12.2015

Med lange arbeidsdager og mange søndagsvakter kan julen være en tøff start for unge som er på vei inn i arbeidslivet, skriver Christel Strandheim i ukas hjertesak.

Meld deg på årets studentkonferanse i dag!

19.08.2015

10. oktober inviterer Fagforbundet deg som er student til konferanse om framtidas arbeidsliv. Møt blant andre Ada Sofie Austegard, Torgeir Waterhouse, Ingeniører uten grenser og Fagforbundets ungdomstillitsvalgte.