Tåler vi fire nye år med borgerlig styre?

12.09.2017

– Vi får fire nye år med mer av det samme; mer til dem som har mest og flere angrep på arbeidere, sier Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Hva skal man velge?

23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

Noen har misforstått!

05.09.2016

Å kutte i sykelønnen gjør ikke at folk blir raskere friske, slik de borgerlige ungdomspartiene ser ut til å tro, skriver Christina Beck Jørgensen i denne ukas hjertesak.

– Folk vil ha et bytte

15.09.2015

Etter to år med den borgerlige regjeringas angrep på arbeidsmiljøloven, abortloven, landbruket og vanskeligstilte har folk fått nok, mener Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ungdom. I går vasket en rødgrønn bølge inn over kommune- og fylkestingsvalget.

Ungdom som vil svekke velferden

24.07.2014

Med sine forslag om systematisk å bygge ned dagens velfungerende velferdsstat stein for stein, har de borgerlige ungdomspartiene omsider latt seg rive med av høyrebølgen, leder av Fagforbundet Ungdom, skriver Christina Beck Jørgensen.

Bekymret for arbeidsmiljøloven

08.10.2013

Den nye regjeringen vil myke opp arbeidsmiljøloven og åpne for mer bruk av midlertidige ansettelser. Det vekker uro i Fagforbundet Ungdom.