Her er det nye ungdomsutvalget!

17.10.2017

Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg har fått ny leder og nestleder, og fire nye varamedlemmer.

Nye medlemmer i sentralt utvalg

03.07.2017

Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg har hatt utskiftninger. Noen har rykket opp, og andre er nye medlemmer i utvalget. Bli bedre kjent med de fem nye her!

Feminist, sosialist og raddis

02.05.2014

29 år gamle Eirik Nepstad fra Askøy er det nyeste medlemmet av ungdommens sentrale utvalg. Det var på tide de fikk med seg en radikal feminist-sosialist.

Ungdomsutvalget - helt på vidda!

24.03.2014

Forrige uke reiste det sentrale ungdomsutvalget til Troms, og du gjetter aldri hva de fant på der. Se bildene!

Dag for dag i Moskva

26.02.2014

Lav lønn, lange arbeidsdager og kyniske arbeidsgivere. Det sentrale ungdomsutvalget er på besøk hos vår russiske søsteroganisasjon ALSWU, og der har de virkelig en stor jobb å gjøre.

Nytt år, nye møter!

08.01.2014

Det sentrale ungdomsutvalget har i dag startet fagforeningsåret 2014 med å samles i Oslo. Blant sakene som skal diskuteres er budsjett, elevkonferanse og ikke minst Stavern.

Ungdomsutvalget tar fatt på arbeidet

08.10.2013

To uker etter at det nye sentrale ungdomsutvalget var offisielt var de samlet i Oslo til grundig opplæring.

Her er det nye ungdomsutvalget

27.09.2013

Fagforbundet Ungdom har fått ny leder, ny nestleder og mange nye medlemmer i det sentrale ungdomsutvalget.

Ola Harald Svenning valgt til ny leder for Fagforbundet ungdom

12.10.2011

Fagforbundet ungdom har i dag valgt nytt sentralt ungdomsutvalg. Ny leder av Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg er Ola Harald Svenning, mens nestlederen er Christina Beck Jørgensen.