Solidaritet, kamerater!

20.04.2017

Som fagbevegelsen må vi aldri glemme hvem vi er, og hva vi kjemper for. Det er selve grunnsteinen, skriver Vegard Tillerflaten i denne ukas hjertesak.

Youngstorvet Vertskap driver fryktkultur

25.01.2017

Dørvaktene i Youngstorvet Vertskap tør ikke kreve tariffavtale, i frykt for å miste jobben.

Jeg fant Supermann i Huambo

20.09.2016

Mange sier at Supermann og Superwoman ikke finnes, at det bare er på film. Men jeg har faktisk møtt både Supermann og flere Superwomen i Fagforbundets barneby i Angola, skriver Ina Dorthea Olsen i denne ukas hjertesak.

Solidaritet er bærebjelken

01.05.2016

Vi står sammen for noen i dag, det kan være vår tur i morgen. Ingen av oss er sterke til å møte all motgang alene, skriver Charlotte Jonskås i sin hjertesak. På arbeidernes dag ønsker hun seg mer solidaritet, og mindre skattekutt.

Solidaritet i praksis

26.10.2015

Uttalelse fra Fagforbundets Landskonferanse for ungdom 2015.

Unge Høgre bommar på solidaritet

14.05.2014

Unge Høgre gikk høgt på banen og presenterte sin medisin for solidaritet mellom generasjonane i forkant av Høgres landsmøte.

Et viktig europeisk samarbeid

22.01.2014

Mens arbeidsledigheten herjer i Europa er det viktig at vi står sammen med våre europeiske kamerater, skriver Christina Beck Jørgensen.