Populære tags

Fagforbundet Ung talte for AP’s tannhelseforslag

09.10.2018

Nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, inntok i dag Stortinget for å gi sin støtte til Arbeiderpartiets forslag om å styrke norsk tannhelse.

Å gå til tannlege må bli billigere

14.09.2018

Min største skrekk med tannlegen er ikke hvor mye som må fikses, men hvor dyrt det blir, skriver Lene Solberg i denne ukas hjertesak.

AP fremmet forslag for tannhelse

10.04.2018

– Det offentlige må ta et større ansvar, sier AP’s Tellef Inge Mørland.

– Vi kan ikke skylde på tannlegeskrekk for at folk ikke går til tannlegen

29.11.2017

Størrelsen på lommeboka ble et hett tema da Fagforbundet Ung og Sosialistisk Venstreparti holdt åpent møte om tannhelse på Stortinget. – Det er økonomien som er problemet, forklarte Mats Monsen.

4 av 10 unge har ikke råd til tannlege

27.11.2017

En fersk undersøkelse viser at 4 av 10 unge har latt være å gjøre nødvendige tannlegebesøk på grunn av økonomi. – Det er en skam at vi har det sånn i et av verdens rikeste land, sier Christina Beck Jørgensen.

Arbeiderpartiet: Gi oss billigere tannhelse!

20.04.2017

Velferd til alle, sier Arbeiderpartiet. Når de i dag sparker i gang sitt 66. ordinære landsmøte, er det likevel helt uten tannhelse på programmet

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.

Seminar: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsrodningen?

22.02.2017

23. mars inviterer Fagforbundet Ung støttespillere, fagfolk og folkevalgte til gratis seminar på Stortinget. Vi spør: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsordningen?