– Ikke la høyresida avpolitisere fagbevegelsen

13.09.2017

Martin Kolberg og Yngve Hågensen frykter for framtida. På Fagforbundet Ungs leder- og nestledersamling tok de et knallhardt oppgjør med både høyre- og venstresida i norsk politikk.

Tåler vi fire nye år med borgerlig styre?

12.09.2017

– Vi får fire nye år med mer av det samme; mer til dem som har mest og flere angrep på arbeidere, sier Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Har Høyre respekt for yrkesfagene?

08.09.2017

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha flere voksne i barnehagen, men glemmer han ikke verdien av fagarbeidere og assistenter, spør Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.

I dag har jeg stemt – naturligvis

30.08.2017

Det er vi unge som tar regninga for den ungdomsfiendtlige politikken dagens regjering fører. Den enkleste måten vi kan endre dette, er å stemme. Det tar et halvt minutt, skriver Knut Estensvoll Rosmo.

Hva skal man velge?

23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

– Folk vil ha et bytte

15.09.2015

Etter to år med den borgerlige regjeringas angrep på arbeidsmiljøloven, abortloven, landbruket og vanskeligstilte har folk fått nok, mener Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ungdom. I går vasket en rødgrønn bølge inn over kommune- og fylkestingsvalget.

Rødgrønn seier i skolevalgene

09.09.2015

– Det går ei solidaritetsbølgje gjennom folket, sier nestleder i Fagforbundet Ungdom, Rune Øglænd Breisnes.

Bruk stemmeretten!

08.09.2015

I Norge har vi muligheten til å bruke stemmen vår, til å bli hørt og faktisk til være med å skape forandringer. Hvordan kan vi gjøre dette? Jo ved å bruke stemmeretten den 14. september.

Barnehageplass

31.08.2015