– Ikke la høyresida avpolitisere fagbevegelsen

13.09.2017

Martin Kolberg og Yngve Hågensen frykter for framtida. På Fagforbundet Ungs leder- og nestledersamling tok de et knallhardt oppgjør med både høyre- og venstresida i norsk politikk.

Hva skal man velge?

23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

– Me må ta eit standpunkt

26.08.2015

Med arbeidsplassbesøk, stands, videoer, leserinnlegg og sosiale medier forbereder Fagforbundet Ungdom seg på det kommende kommune- og fylkestingsvalget.

Jobber hardt før Stortingsvalget

05.09.2013

Det er stor aktivitet ute i fylkene, melder Truls Hansen. Han er leder av valgkampgruppa, og en av de fra Fagforbundet sentralt som reiser Norge rundt for å delta på valgkampmøter og arbeidsplassbesøk.

Hordaland gjer ord til handling

20.08.2013

Måndag inviterte Fagforbundet Ungdom i Hordaland til valkampsarrangement for både fagrørsla, AUF og SU.