Fagforbundet Ung krever at studentene får fullføre utdannelsen sin og kompensert for bortfall av inntekt

25.03.2020

– Både jeg, studentkontakter i regionene og ungdomstillitsvalgte snakker med mange frustrerte studenter, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Mange lærlinger står i en vanskelig og uavklart situasjon

19.03.2020

– Vi må huske at når denne krisen er over, er det fortsatt mange som skal gå opp til fagprøven, sier Mats Monsen, leder av Fagforbundet Ung.

AVLYST: Sommerfestivalen 2020

17.03.2020

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse Fagforbundet Ungs sommerfestival 2020.

Koronaviruset og arbeidslivet

16.03.2020

Situasjonen knyttet til koronaviruset endrer seg raskt. Vi vil følge denne nøye og formidle oppdaterte råd ettersom situasjonen utvikler seg.

Kontingentfritak for de som er permitterte eller uten inntekt

16.03.2020

– Vi gir kontingentfritak for å lette hverdagen for de av våre medlemmer som har bortfall av inntekt, sier nestleder i Fagforbundet, Odd-Haldgeir Larsen.

Koronakrisen: Her er hele lista over Stortingets krisepakke for folk flest

16.03.2020

Staten dekker lønna fra dag 3 til dag 20. Det er klart etter at det er tverrpolitisk enighet om en krisepakke på Stortinget.