Populære tags

Arbeiderbevegelsen skal aldri tie

22.07.2021

22. juli var et angrep på demokratiet, ytringsfriheten, sosialdemokratiet og arbeiderbevegelsen. – På tiårsdagen for terrorangrepet står arbeiderbevegelsen skulder ved skulder med AUF, sier avtroppende leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen, som selv opplevde marerittet ved Utøya.

En annerledes sommerpatrulje

09.07.2021

LOs sommerpatrulje er ute på veien for 36. året på rad. Denne gangen med smittevern som førstepri.

Melby innfører klasseskille på skolene

22.06.2021

Høyreregjeringen og Guri Melbys tvangsinnføring av sitt såkalte «fritt skolevalg» er fullstendig skivebom.

Ikke råd til egen bolig med deltid

Ukas hjertesak 21.06.2021

Unge oppfordres til å utdanne seg innen helsefag, men ute i arbeidslivet får de stort sett bare deltidsstillinger. Det er ikke mulig å kjøpe seg bolig med en 34% stilling, skriver Alexander Liane, i denne ukas hjertsak.

Fagforbundet Ung med student-podcast!

17.06.2021

– Vi måtte finne på noe for studentmedlemmene våre, forteller Victoria De Oliveira, nestleder av Fagforbundet Ung. Resultatet ble en podcastserie på fem episoder.

Arbeidstilsynets fem råd til deg som skal ut i sommerjobb

11.06.2021

Har du fått deg sommerjobb? Da skal du ha en arbeidskontrakt, og du bør sjekke at den sier noe om arbeidstiden din og hvilken lønn du får.