Populære tags

Velkommen til Fagforbundet Ungs landskonferanse!

13.11.2019

– Ungdomsorganiseringa i Fagforbundet har over 45 000 unge medlemmer. Det er alle disse tusen du og jeg representerer her disse dagene, sa Mats Monsen, da han åpnet Fagforbundet Ungs åttende ordinære landskonferanse.

Ungdomsutvalget besøkte ALSWU i Moskva

07.11.2019

– Vi har mange av de samme utfordringene, sier Mats Monsen, leder av Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg.

Verdensdagen for psykisk helse – Gi tid, vær åpen

Ukas hjertesak 10.10.2019

Vi lever i 2019, og har kommet så langt på så mange ting. Hvorfor har vi ikke kommet lenger når det gjelder åpenhet rundt psykisk helse, spør Isabell Johansen Myrli.

Statsbudsjettet: Dårlig dag for tannhelse, lærlinger og unge med redusert arbeidsevne

07.10.2019

Kuttene kommer på rekke og rad i den borgerlige regjeringas forslag til statsbudsjett for 2020.

Unge kan få kutt i arbeidsavklaringspenger

03.10.2019

Regjeringen foreslår å kutte minstesatsen for arbeidsavklaringspenger (AAP) for unge under 25 år, men vil sette inn tiltak for å få dem raskere i jobb.

Kjære ungdom!

Ukas hjertesak 11.09.2019

Visste du at du kan takke fagbevegelsen for de aller fleste av godene du nyter i arbeidslivet i dag, spør Aina Synnøve Hjartås i denne ukas hjertesak.