Populære tags

Covid Korona Student

Arbeidsministeren bekymret for ledigheten blant unge

15.02.2021

NTB: 38.500 unge under 30 år er registrert som ledige hos Nav. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter de økonomiske senskadene kan bli store.

– Dette er ikke rettferdig, vi kan ikke ha det sånn her

12.02.2021

Tannlege Terje Mikkelsen ser daglig at folk ikke har råd til nødvendig tannbehandling.

Halvparten av studentene har følt på mer ensomhet

11.02.2021

NTB: Fire av fem studenter savner det sosiale studiemiljøet, og halvparten sier at de har blitt mer ensomme etter at koronatiltakene ble satt inn 12. mars i fjor.

Færre fikk læreplass i 2020

03.02.2021

– Dette vil ha store konsekvenser for ungdom på lang sikt, sier leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Ikke god nok krisepakke for studenter

29.01.2021

Regjeringen foreslår å bruke 1,1 milliarder på krisepakke for studenter, men det mangler fortsatt mye, skriver Jeron Joseph, studentkontakt i Fagforbundet Vestland.

Liveseminar: Få kontroll på økonomien med Magne Gundersen

26.01.2021

Lurer du på hvordan du kan gjøre veien til egen bolig litt kortere? Hvordan får du en trygg økonomi du kan leve med? Magne Gundersen svarer på dine spørsmål her.