Populære tags

Min kropp, min helse, mitt valg

Ukas hjertesak 03.05.2021

For noen går timen hos jordmor fort fra glede til bekymring. Men jeg er glad for at jeg selv får bestemme veien videre, skriver Marthe Drabløslid Hjelle i denne ukas hjertesak.

1. mai: I kamp for våre medlemmer

Ukas hjertesak 01.05.2021

Det er arbeidernes internasjonale kampdag. Gratulerer med dagen, kamerater! Nå er det våre medlemmer sin tur, skriver leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Din og vår pensjon, ditt eller vårt valg?

30.04.2021

Har du høy lønn, hel stilling og jobber lenge, får du mer i pensjon enn de som har lav lønn, jobber deltid og ikke kan stå i jobb like lenge. Fagforbundet Ung mener dagens levealdersjustering er blodig urettferdig.

Slik feirer vi 1. mai

28.04.2021

I år feirer vi arbeidernes dag digitalt!

– En varslet krise

26.04.2021

Nesten én av fire studenter har hatt selvmordstanker under pandemien. – Dette er en krise som kunne vært unngått, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Deltid er ikke rekrutterende

Ukas hjertesak 16.04.2021

Norge trenger helsefagarbeidere, men hvem vil utdanne seg til 19 prosent fast stilling, spør AnnIren Moen i denne ukas hjertesak.