Populære tags

Nå er sommerpatruljen i gang!

24.06.2020

Koronakrisen har gjort unge arbeidstakere mer utsatt. I år er LOs sommerpatrulje viktigere en noen gang.

Fagforbundet jakter på læreplasser

09.06.2020

10. juni starter en landsomfattende læreplass-kampanje i regi av WorldSkills Norway. Fagforbundet er selvsagt med i jakten på flere læreplasser.

Studentlivet er ingen dans på røde roser

Ukas hjertesak 08.06.2020

Kjære student. Det å studere kan være en drøm, men også et mareritt. Jeg vil lytte, og jeg håper alle universiteter, skoler, høyskoler og arbeidsplasser gjør det samme, skriver Fagforbundets studentkontakt i Trøndelag, Vilde Antonie Sundfær, i denne ukas hjertesak.

Regjeringen ser dere ikke, men det gjør vi!

20.05.2020

De går ofte stille i korridorene på skolene, kommunehusene og barnehagene. Ofte bare er de der ifølge mange. Men vi i Fagforbundet Ung vet hvilken viktig jobb de gjør og vi ser alle fagarbeiderne! Kanskje på tide at regjeringen gjør det samme?

Det er Norge i rødt, hvitt og blått – uansett hva!

15.05.2020

På grunn av korona er nasjonaldagen vår, selveste 17. mai, minimalistisk og digitalisert. Hvordan feirer vi Norges nasjonaldag i år, og hvem er dagen for, spør Jeron Joseph.

Slik blir LOs sommerpatrulje i år

15.05.2020

Med strenge smittevernregler i bagasjen ruller LOs sommerpatrulje denne sommeren ut på veien for 35. året.