Over 600 unge tillitsvalgte fra LO-forbundene skal besøke tusenvis av bedrifter iløpet av de neste ukene.

Foto: Arbeiderpartiet

Nå kommer sommerpatruljen

Ung og usikker i arbeidsmarkedet? Ikke fortvil, i dag rykker 600 tillitsvalgte i LOs sommerpatrulje ut på arbeidsplasser over hele landet.

LOs sommerpatrulje sparkes i dag i gang for 29. året på rad, 600 tillitsvalgte fra LO-forbundene retter dermed søkelyset mot unge i arbeidslivet.

Sommerferien er i gang for mange, og for elever og studenter betyr det gjerne en ny sommerjobb på en fremmed arbeidsplass. Men hvilke rettigheter har du, og hvilke krav stilles til deg? Ifølge LO handler de vanligste spørsmålene om arbeidskontrakt, lønn og arbeidstid.

Sommerpatruljen går i uke 26, 27 og 28, og i fjor besøkte patruljen arbeidsplasser på 6137 bedrifter.

Slik får du kontakt:

Har du spørsmål eller tips? Ring sommerpatruljetelefonen på 810 01 999 mellom 9 - 16 på hverdager, eller send sms med kodeord SP til nummer 2030.

Du kan også sende mail til sommerpatruljen@lo.no.

Henvendelsene er uforpliktene og behandles anonymt.

Les mer om LOs sommerpatrulje.