Fagforbundet føler med ofrene og de pårørende

-- Jeg har dyp medfølelse med de mange som er rammet av de grusomme handlingene i Oslo sentrum og på Utøya. Det er en ufattelig tragedie som har rammet oss, og jeg har ikke ord for hvor opprørt jeg er over det som har skjedd med de som er rammet og det norske samfunnet, sier Fagforbundets leder, Jan Davidsen.

Ord blir fattige i den situasjonen vi står overfor her, sier han. Mange er skadd og drept, og unge liv har gått tapt, mens de brukte sin rett til å drøfte og påvirke det norske samfunnet. Det er fullstendig uforståelig og helt forkastelig at noen velger å bruke så voldsom vold mot uskyldige mennesker både i sentrum og på Utøya, sier han.

Fagforbundet har de pårørende og de skadde i tankene og føler med dem, sier Davidsen. Han legger til at vold og terror ikke skal kunne svekke vårt demokrati og vårt levesett.