Populære tags

Er det lovlig å jobbe for fem kroner i timen?

Ukas hjertesak 25.02.2019

Ja, med unntak av i noen allmenngjorte yrker, sier ikke norsk lovverk noe om minstelønn i Norge. Derfor har vi tariffavtaler, skriver Ummu Aylin Cukurova i denne ukas hjertesak.

Møt Fagforbundets nye studentkontakter!

18.01.2019

Visste du at Fagforbundet har egne studentkontakter spredt rundt på høgskoler og universiteter over hele landet?

Bolig = velferd

Ukas hjertesak 15.01.2019

Bolig er ved siden av arbeid, utdanning og helse, det viktigste for folks velferd. Dessverre er ikke muligheten til å eie egen bolig realistisk for mange unge, studenter og de uten rike foreldre, skriver ungdomstillitsvalgt Ida Renate Olsen.

Kjære Erna

Ukas hjertesak 10.01.2019

Du kan ikke bestille flere barn, når du samtidig river ned den økonomiske tryggheten til folk, skriver Raymond André Jomisko i denne ukas hjertesak.

Innvandrerungdom sliter med å få læreplass

19.12.2018

– Vi må bli vurdert og belønnet basert på verdier og arbeidsinnsats, ikke på bakgrunn av hvem vi er eller hvor vi kommer fra, sier helsefaglærling og ungdomstillitsvalgt Mohamed Amaleti Abdi.

Har frisøren din tariffavtale?

Ukas hjertesak 17.12.2018

Kun 230 av Norges 8000 frisørsalonger har tariffavtale. Neste gang du skal fikse sveisen bør du velge en salong med tariff, skriver Tina Paulsen Stenkløv, og i denne ukas hjertesak gir hun deg oversikten over hvor du trygt kan klippe deg.