Populære tags

Fagforbundet Ungs (digitale) sommerfestival!

11.05.2021

Nå er det snart klart for årets høydepunkt – Norges største og første landsdekkende festival, Fagforbundet Ungs sommerfestival 2021, som denne gang avholdes digitalt!

Felles valgkampanje om tannhelse

10.05.2021

De er kampklare, både ungdom og pensjonister. I Fagforbundet utgjør de ca 170 000 av medlemmene. I valgkampen skal de sammen løfte kravet om at tannhelseutgifter må bli en del av egenandelsordningen.

Min kropp, min helse, mitt valg

Ukas hjertesak 03.05.2021

For noen går timen hos jordmor fort fra glede til bekymring. Men jeg er glad for at jeg selv får bestemme veien videre, skriver Marthe Drabløslid Hjelle i denne ukas hjertesak.

1. mai: I kamp for våre medlemmer

Ukas hjertesak 01.05.2021

Det er arbeidernes internasjonale kampdag. Gratulerer med dagen, kamerater! Nå er det våre medlemmer sin tur, skriver leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Din og vår pensjon, ditt eller vårt valg?

30.04.2021

Har du høy lønn, hel stilling og jobber lenge, får du mer i pensjon enn de som har lav lønn, jobber deltid og ikke kan stå i jobb like lenge. Fagforbundet Ung mener dagens levealdersjustering er blodig urettferdig.

Slik feirer vi 1. mai

28.04.2021

I år feirer vi arbeidernes dag digitalt!