Populære tags

– Senk husleien for lærlinger og studenter!

24.04.2020

Fagforbundet Ung er med på et opprop som ber utleiere om å redusere husleien for lærlinger og studenter.

Velferdsstatens revansj

Ukas hjertesak 20.04.2020

Koronakrisen har vist oss hvor viktig velferdsstaten er, men fortsatt er det krefter på høyresiden som vil bygge den ned, skriver Erik Bjønness-Hansen og Marina Abrahamsen i denne ukas hjertesak.

Nå får også permitterte studenter lønnskompensasjon

15.04.2020

En ny midlertidig ordning fra Stortinget, gir også permitterte studenter rett til lønnskompensasjon i 18 dager.

La håret gro og ønsk etterveksten velkommen

Ukas hjertesak 12.04.2020

Torsdag 12. mars måtte alle frisørsalonger stenge på ubestemt tid. Hvor er yrkesstoltheten til mine kolleger, spør Tina Paulsen Stenkløv.

Koronaviruset og arbeidslivet

11.04.2020

Situasjonen knyttet til koronaviruset endrer seg raskt. Vi vil følge denne nøye og formidle oppdaterte råd ettersom situasjonen utvikler seg.

Fagforbundet Tromsø krever dagpenger for studenter

Ukas hjertesak 08.04.2020

I disse dager ser vi flere kompensasjonsordninger for de som rammes av koronapandemien. Mens flere får dekket store deler av inntekten sin, står studentene og ser på at deltidsjobbene og sommerjobbene deres forsvinner.