Populære tags

– Velkommen til Fagforbundets Ungs første sommerfestival!

14.06.2019

Sommerkonferansen har fått nytt navn. Velkommen til Fagforbundet Ungs første sommerfestival noen sinne.

Ses vi i pride-parade, Ropstad?

07.06.2019

Selv om det er over 40 år siden homofili ble lovlig i Norge, er kampen for likestilling like viktig.

21 år og ordførerkandidat

23.05.2019

Hun har klatret i gradene kjapt, både i fagbevegelsen og i politikken. Nå stiller 21 år gamle Jeanette Lea Romslo til valg som ordførerkandidat i Hå kommune.

Madonna eller menneskerettigheter?

15.05.2019

Til helga benker Europa seg foran TV’en og retter blikket mot Eurovision-finalen i Tel Aviv. De glemmer at Israel er en apartheid-stat, tuftet på undertrykking, vold og drap.

Torbjørn Røe Isaksen håner fagarbeideren

Ukas hjertesak 14.05.2019

Stortinget har skjerpet pedagognormen, og ønsker seg flere barnehagelærere. Men hva med de som «bare» vil være fagarbeider, spør Linn Flataune i denne ukas hjertesak.

1. mai er fortsatt vår kampdag!

01.05.2019

Har du hørt om arbeidsministeren som stemte for å anerkjenne et uorganisert arbeidsliv? 1.mai har aldri vært, og kommer heller aldri til å bli, arbeidsgivers og de borgerlige partienes dag.