Gratulerer med dagen, dere som tar vare på tannhelsen vår!

20.03.2019

20. mars markerer vi verdens tannhelsedag.

Forbausa og sint over uansvarligheten til Høyres landsmøte

19.03.2019

Høyres viktigste ideologiske avgjørelse under sitt landsmøte, handlet om å forsvare retten til et uorganisert arbeidsliv, skriver leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Likestilling: Island er best, ingen protest!

Ukas hjertesak 08.03.2019

Norge er ikke best på alt. Når det gjelder likestilling må vi se oss slått av Island, skriver Tina Paulsen Stenkløv i denne ukas hjertesak.

Israel ønsker ikke at verden skal vite hva som skjer

04.03.2019

Når Israel kaster den norskledete observatørstyrken TIPH ut av den palestinske byen Hebron, er det fordi de ikke tåler at verden får vite om overgrepene som foregår der, skriver ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Akershus, Erik Fjeldstad Næss.

Meld deg på sommerfestivalen!

28.02.2019

Fagforbundet Ungs sommerfestival går av stabelen 14. til 16. juni, på Sundvolden hotell i Buskerud. Leo Ajkic, Ina Libak og Mads Hansen kommer. Kommer du?

Er det lovlig å jobbe for fem kroner i timen?

Ukas hjertesak 25.02.2019

Ja, med unntak av i noen allmenngjorte yrker, sier ikke norsk lovverk noe om minstelønn i Norge. Derfor har vi tariffavtaler, skriver Ummu Aylin Cukurova i denne ukas hjertesak.