Populære tags

Det er Norge i rødt, hvitt og blått – uansett hva!

15.05.2020

På grunn av korona er nasjonaldagen vår, selveste 17. mai, minimalistisk og digitalisert. Hvordan feirer vi Norges nasjonaldag i år, og hvem er dagen for, spør Jeron Joseph.

Slik blir LOs sommerpatrulje i år

15.05.2020

Med strenge smittevernregler i bagasjen ruller LOs sommerpatrulje denne sommeren ut på veien for 35. året.

Dette jobber ungdomstillitsvalgte med under korona

15.05.2020

Korona-pandemien har snudd hverdagen på hodet for både elever, lærlinger, studenter og arbeidsfolk. Her forteller fire ungdomstillitsvalgte hva de jobber mest med for tida.

Tre ganger flere sliter med angst og depresjon under pandemien

14.05.2020

Nå må skoler og arbeidsplasser kjenner sitt ansvar for elever, studenter og ansatte, og følger opp den mellommenneskelige kontakten så godt det lar seg gjøre, mener nestleder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og Iren Mari Luther, leder for Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet.

Heltid er viktig, også for unge

Ukas hjertesak 11.05.2020

Heltid burde vært en selvfølge – deltid et valg, skriver Marthe Emilie Alterskjær i denne ukas hjertesak.

Gratulerer med dagen, kamerater!

30.04.2020

Bli med i kampen for et helsevesen fritt for anbud, stoppeklokker, deltidsstillinger og lave lønninger, skriver Mats Monsen, leder av Fagforbundet Ung.