Populære tags

Nå er LOs sommerpatrulje i gang!

25.06.2019

Usikker på hvilke rettigheter du har i sommerjobben din? Nå kan du spørre LOs sommerpatrulje.

– Du kunne bli skutt for å ha feil etternavn

15.06.2019

Historiene fra Leo Ajkics oppvekst i Bosnia var sterk kost på lørdagsmorgenen under Fagforbundet Ungs sommerfestival.

– Velkommen til Fagforbundets Ungs første sommerfestival!

14.06.2019

Sommerkonferansen har fått nytt navn. Velkommen til Fagforbundet Ungs første sommerfestival noen sinne.

Ses vi i pride-parade, Ropstad?

07.06.2019

Selv om det er over 40 år siden homofili ble lovlig i Norge, er kampen for likestilling like viktig.

21 år og ordførerkandidat

23.05.2019

Hun har klatret i gradene kjapt, både i fagbevegelsen og i politikken. Nå stiller 21 år gamle Jeanette Lea Romslo til valg som ordførerkandidat i Hå kommune.

Madonna eller menneskerettigheter?

15.05.2019

Til helga benker Europa seg foran TV’en og retter blikket mot Eurovision-finalen i Tel Aviv. De glemmer at Israel er en apartheid-stat, tuftet på undertrykking, vold og drap.