Populære tags

– Det er ikke greit at studentene skal straffes i denne krisa

31.03.2020

Stortingets nye studentpakke tilbyr å gjøre 35% av «koronalånet» om til stipend. – Det er et steg i riktig retning, men ikke bra nok, sier studentansvarlig og nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og får støtte av nestleder i Fagforbundet, Sissel Skoghaug.

Fagforbundet Ung krever at studentene får fullføre utdannelsen sin og kompensert for bortfall av inntekt

25.03.2020

– Både jeg, studentkontakter i regionene og ungdomstillitsvalgte snakker med mange frustrerte studenter, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Mange lærlinger står i en vanskelig og uavklart situasjon

19.03.2020

– Vi må huske at når denne krisen er over, er det fortsatt mange som skal gå opp til fagprøven, sier Mats Monsen, leder av Fagforbundet Ung.

AVLYST: Sommerfestivalen 2020

17.03.2020

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse Fagforbundet Ungs sommerfestival 2020.