Populære tags

Israel ønsker ikke at verden skal vite hva som skjer

04.03.2019

Når Israel kaster den norskledete observatørstyrken TIPH ut av den palestinske byen Hebron, er det fordi de ikke tåler at verden får vite om overgrepene som foregår der, skriver ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Akershus, Erik Fjeldstad Næss.

Solidaritet, kamerater!

Ukas hjertesak 20.04.2017

Som fagbevegelsen må vi aldri glemme hvem vi er, og hva vi kjemper for. Det er selve grunnsteinen, skriver Vegard Tillerflaten i denne ukas hjertesak.

Barne- og ungdomsarbeider – en ubrukt ressurs?

Ukas hjertesak 01.03.2017

Det er på høy tid å få øynene opp for en yrkesgruppe som er en av bærebjelkene i oppvekstområdene skole, SFO og barnehage, skriver Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.

Fagbevegelsen i Irland verver i krisetider

Ukas hjertesak 13.01.2017

IMPACT, Fagforbundets søsterforbund i Irland, tok kloke grep for å verve medlemmer når den økonomiske krisen veltet over landet, forteller Christina og Mats fra Fagforbundet Ung.

6 veier ut av ledighetskrisa

Ukas hjertesak 27.09.2016

Arbeidsminister Annikken Haugli har laget en liste som hun mener ungdom bør forholde seg til om de skal komme seg ut i arbeidslivet. Det oppleves som en ansvarsfraskrivelse. Mats Monsen, nestleder i Fagforbundet Ung, gir ministeren 6 råd for å komme ut av krisa.

Vi trenger større mangfold blant tillitsvalgte

Ukas hjertesak 12.02.2016

Et mangfoldig forbund er et solid forbund. Det er på tide å få på plass flere tillitsvalgte med minoritetsbakgrunn, skriver Camilla Øien Østmo i denne ukas hjertesak.