Populære tags

Kontingentfritak for de som er permitterte eller uten inntekt

16.03.2020

– Vi gir kontingentfritak for å lette hverdagen for de av våre medlemmer som har bortfall av inntekt, sier nestleder i Fagforbundet, Odd-Haldgeir Larsen.

Ja til likestilt skriftmål!

Ukas hjertesak 25.04.2018

Norsk språkstrid har stort sett dreia seg om skriftmålet i Noreg. Skal me ha nynorsk eller bokmål som hovedmål i skulane, spør May Lise Livastøl i denne vekas hjartesak.

Vi trenger flere barne- og ungdomsarbeidere

06.04.2018

Ikke færre, slik den borgerlige regjeringa foreslår.

Vi er mange, og sammen er vi sterke!

Ukas hjertesak 02.03.2018

Når noen spør hvorfor man bør være fagorganisert, minn dem på hvor stor gjennomslagskraft Fagforbundets over 360 000 medlemmer har, skriver tillitsvalgt Ümmü Aylin Saraçoğlu.

Noen unge trenger bare å bli hørt

Ukas hjertesak 14.02.2018

Ungdom faller ikke ut av arbeidslivet fordi de er late og heller vil ligge på sofaen. Årsakene er mange og de er alvorlige, skriver Christina Beck Jørgensen i denne ukas hjertesak.

Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

Ukas hjertesak 04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.