Bli med i kampen mot velferdsprofitørene!

28.08.2019

Velferdsprofitørenes inntog i velferdsstaten har gjort de rike enda rikere, og tatt både lønn og pensjon fra vanlige arbeidsfolk. Ved kommunestyre- og fylkestingsvalget 9. september kan du være med å bekjempe profitt på velferd!

Hva skal man velge?

Ukas hjertesak 23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

Ferie og andre friheter og goder

Ukas hjertesak 31.07.2017

Samboeren min Veronica og jeg har akkurat ryddet ferdig etter et hyggelig besøk av et vennepar og deres repeterende papegøye av en sønn på to år denne romtempererte julikvelden.

Solidaritet, kamerater!

Ukas hjertesak 20.04.2017

Som fagbevegelsen må vi aldri glemme hvem vi er, og hva vi kjemper for. Det er selve grunnsteinen, skriver Vegard Tillerflaten i denne ukas hjertesak.

Barne- og ungdomsarbeider – en ubrukt ressurs?

Ukas hjertesak 01.03.2017

Det er på høy tid å få øynene opp for en yrkesgruppe som er en av bærebjelkene i oppvekstområdene skole, SFO og barnehage, skriver Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.

Fagbevegelsen i Irland verver i krisetider

Ukas hjertesak 13.01.2017

IMPACT, Fagforbundets søsterforbund i Irland, tok kloke grep for å verve medlemmer når den økonomiske krisen veltet over landet, forteller Christina og Mats fra Fagforbundet Ung.