Populære tags

Verdensdagen for psykisk helse: Vær raus!

Ukas hjertesak 10.10.2018

Vi kan være rause med oss selv, og med andre. Raushet smitter! skriver Line Mårvik Pettersen, på Verdensdagen for psykisk helse.

Fagbevegelsen i Irland verver i krisetider

Ukas hjertesak 13.01.2017

IMPACT, Fagforbundets søsterforbund i Irland, tok kloke grep for å verve medlemmer når den økonomiske krisen veltet over landet, forteller Christina og Mats fra Fagforbundet Ung.

6 veier ut av ledighetskrisa

Ukas hjertesak 27.09.2016

Arbeidsminister Annikken Haugli har laget en liste som hun mener ungdom bør forholde seg til om de skal komme seg ut i arbeidslivet. Det oppleves som en ansvarsfraskrivelse. Mats Monsen, nestleder i Fagforbundet Ung, gir ministeren 6 råd for å komme ut av krisa.

Vi trenger større mangfold blant tillitsvalgte

Ukas hjertesak 12.02.2016

Et mangfoldig forbund er et solid forbund. Det er på tide å få på plass flere tillitsvalgte med minoritetsbakgrunn, skriver Camilla Øien Østmo i denne ukas hjertesak.

Likestilling er mer enn kjønnskamp

Ukas hjertesak 09.12.2014

Deltid, utdanning og lønnsnivå: Likestilling i 2014 er langt mer enn kjønnskamp, skriver ungdomstillitsvalgt Malin Frøyna i denne ukas hjertesak.

God okkupasjonsfri jul!

Ukas hjertesak 02.12.2014

Verken brus eller kullsyrevann smaker godt med den bitre bismaken av okkupasjon, skriver Anna Lund Bjørnsen og Ingvild Skogvold i denne ukas hjertesak.