Populære tags

I dyp sorg over budskapet om LO-lederens død

09.03.2021

– Hans-Christian var et forbilde og en fantastisk leder. Dette er trist dag for hele fagbevegelsen, sier Mats Monsen, leder av Fagforbundet Ung.

Bolig = velferd

Ukas hjertesak 15.01.2019

Bolig er ved siden av arbeid, utdanning og helse, det viktigste for folks velferd. Dessverre er ikke muligheten til å eie egen bolig realistisk for mange unge, studenter og de uten rike foreldre, skriver ungdomstillitsvalgt Ida Renate Olsen.

Kjære Erna

Ukas hjertesak 10.01.2019

Du kan ikke bestille flere barn, når du samtidig river ned den økonomiske tryggheten til folk, skriver Raymond André Jomisko i denne ukas hjertesak.

Har frisøren din tariffavtale?

Ukas hjertesak 17.12.2018

Kun 230 av Norges 8000 frisørsalonger har tariffavtale. Neste gang du skal fikse sveisen bør du velge en salong med tariff, skriver Tina Paulsen Stenkløv, og i denne ukas hjertesak gir hun deg oversikten over hvor du trygt kan klippe deg.

Studenter dropper ut fordi de ikke har råd til å være i praksis

Ukas hjertesak 02.11.2018

Manglende tilrettelegging for studenter i praksis gjør at mange dropper ut, advarer Marina Abrahamsen, i denne ukas hjertesak.

Hakke rå’ til noenting, når vi har bompengering?

Ukas hjertesak 22.10.2018

Bompengeordningen er et usosialt tiltak som rammer de som allerede har minst, skriver ungdomsutvalget i Fagforbundet Rogaland i denne ukas hjertesak.