Populære tags

Covid Korona Student

Nå er sommerpatruljen i gang!

24.06.2020

Koronakrisen har gjort unge arbeidstakere mer utsatt. I år er LOs sommerpatrulje viktigere en noen gang.

Verdensdagen for psykisk helse: Vær raus!

Ukas hjertesak 10.10.2018

Vi kan være rause med oss selv, og med andre. Raushet smitter! skriver Line Mårvik Pettersen, på Verdensdagen for psykisk helse.

Å gå til tannlege må bli billigere

Ukas hjertesak 14.09.2018

Min største skrekk med tannlegen er ikke hvor mye som må fikses, men hvor dyrt det blir, skriver Lene Solberg i denne ukas hjertesak.

Passiv nattevakt funker best på papiret

Ukas hjertesak 06.09.2018

Det er på tide at Fagforbundet tar en diskusjon om bruken av passiv nattevakt, skriver Sebastian B. Sæteraas i denne ukas hjertesak.

Sommerleir er en opplevelse for livet

Ukas hjertesak 27.07.2018

Jeg ønsker å skrive om en av mine hjertesaker, og som har blitt det etter mine år i Fagforbundet sentralt, nemlig sommerleirer for unge engasjerte mennesker, skriver Christina Beck Jørgensen i denne ukas hjertesak.

Dagens bemanning gir ikke tid for de gode samtalene og kjærligheten de eldre trenger

Ukas hjertesak 28.06.2018

Vi må ha flere i arbeid på sykehjemmene og i hjemmesykepleien, skriver Marthe Hjelle i denne ukas hjertesak.