Populære tags

Melby innfører klasseskille på skolene

22.06.2021

Høyreregjeringen og Guri Melbys tvangsinnføring av sitt såkalte «fritt skolevalg» er fullstendig skivebom.

Ikke råd til egen bolig med deltid

Ukas hjertesak 21.06.2021

Unge oppfordres til å utdanne seg innen helsefag, men ute i arbeidslivet får de stort sett bare deltidsstillinger. Det er ikke mulig å kjøpe seg bolig med en 34% stilling, skriver Alexander Liane, i denne ukas hjertsak.

Fagforbundet Ung med student-podcast!

17.06.2021

– Vi måtte finne på noe for studentmedlemmene våre, forteller Victoria De Oliveira, nestleder av Fagforbundet Ung. Resultatet ble en podcastserie på fem episoder.

Arbeidstilsynets fem råd til deg som skal ut i sommerjobb

11.06.2021

Har du fått deg sommerjobb? Da skal du ha en arbeidskontrakt, og du bør sjekke at den sier noe om arbeidstiden din og hvilken lønn du får.

22. juli: 10 år med kamp

Ukas hjertesak 03.06.2021

Tiåret etter terrorangrepet 22. juli 2011 har vært preget av kampen mot ekstreme holdninger, mot hat og for ytringsfrihet, likeverd og samhold, skriver Vilde Antonie Sundfær, Linn Flataune, Lisa-Mari Kildal og Lill-Beate Eidshaug.

Spør ekspertene: Hva er innafor på jobb?

25.05.2021

2. juni svarer Fagforbundet Ungs ekspertpanel på dine spørsmål om arbeidslivet!