Populære tags

Dette jobber ungdomstillitsvalgte med under korona

15.05.2020

Korona-pandemien har snudd hverdagen på hodet for både elever, lærlinger, studenter og arbeidsfolk. Her forteller fire ungdomstillitsvalgte hva de jobber mest med for tida.

Tre ganger flere sliter med angst og depresjon under pandemien

14.05.2020

Nå må skoler og arbeidsplasser kjenner sitt ansvar for elever, studenter og ansatte, og følger opp den mellommenneskelige kontakten så godt det lar seg gjøre, mener nestleder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og Iren Mari Luther, leder for Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet.

Heltid er viktig, også for unge

Ukas hjertesak 11.05.2020

Heltid burde vært en selvfølge – deltid et valg, skriver Marthe Emilie Alterskjær i denne ukas hjertesak.

Gratulerer med dagen, kamerater!

30.04.2020

Bli med i kampen for et helsevesen fritt for anbud, stoppeklokker, deltidsstillinger og lave lønninger, skriver Mats Monsen, leder av Fagforbundet Ung.

Slik blir den digitale 1. mai-feiringa

30.04.2020

LO byr på to store digitale opplegg: 1. mai-tog og en to timer lang direktesending med innbakt hjemmebesøk hos både Thorbjørn Berntsen, Gro Harlem Brundtland og Kristin Halvorsen.

En hyllest til våre lærlinger!

30.04.2020

Fagforbundet er stolte av å organisere fremtidens fagarbeidere, vi er stolte av alle landets lærlinger.