Populære tags

Gratulerer med dagen, kamerater!

30.04.2020

Bli med i kampen for et helsevesen fritt for anbud, stoppeklokker, deltidsstillinger og lave lønninger, skriver Mats Monsen, leder av Fagforbundet Ung.

Slik blir den digitale 1. mai-feiringa

30.04.2020

LO byr på to store digitale opplegg: 1. mai-tog og en to timer lang direktesending med innbakt hjemmebesøk hos både Thorbjørn Berntsen, Gro Harlem Brundtland og Kristin Halvorsen.

1. mai er fortsatt vår kampdag!

01.05.2019

Har du hørt om arbeidsministeren som stemte for å anerkjenne et uorganisert arbeidsliv? 1.mai har aldri vært, og kommer heller aldri til å bli, arbeidsgivers og de borgerlige partienes dag.

1. mai: Kampdag på ville veier

09.05.2018

Årets 1. mai-markering handlet mer om politisk personkamp enn om arbeiderkamp, skriver Victoria De Oliveira.

Solidaritet er bærebjelken

01.05.2016

Vi står sammen for noen i dag, det kan være vår tur i morgen. Ingen av oss er sterke til å møte all motgang alene, skriver Charlotte Jonskås i sin hjertesak. På arbeidernes dag ønsker hun seg mer solidaritet, og mindre skattekutt.

Vår dag er viktigere enn på lenge

01.05.2015

De blå-brunes årlige klagesang over arbeiderbevegelsens viktigste dag er nok en gang et faktum. Den borgerlige regjeringa lukker øynene for utfordringene vi har i arbeidslivet, skriver Mats Monsen.

Stort oppmøte 1. mai

03.05.2012

Over hele landet var det mange som markerte arbeidernes dag. Også Fagforbundet Ungdom var med.