Populære tags

Unge kan få kutt i arbeidsavklaringspenger

03.10.2019

Regjeringen foreslår å kutte minstesatsen for arbeidsavklaringspenger (AAP) for unge under 25 år, men vil sette inn tiltak for å få dem raskere i jobb.

Resultatene fra LOs sommerpatrulje er klare: Fire av ti bedrifter bryter loven

19.07.2019

Over 15 prosent av sommervikarene i serveringsbransjen får dårligere betalt enn lovpålagt minstelønn, viser nasjonale tall. – Urovekkende, mener både LO og NHO.

Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.

Et trygt og organisert arbeidsliv er ingen selvfølge

14.07.2017

Etter tre uker på veien med LO er det ingen tvil: LOs sommerpatrulje er like nødvendig i dag som for 32 år siden, skriver nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Framtidens fagforeningsfolk

17.11.2016

Min hjertesak er at jeg så gjerne vil hjelpe de unge i arbeidslivet så godt jeg kan. Dette er fordi jeg selv har opplevd urett, skriver Raymond André Jomisko.

Til voksendommen

08.12.2015

Med lange arbeidsdager og mange søndagsvakter kan julen være en tøff start for unge som er på vei inn i arbeidslivet, skriver Christel Strandheim i ukas hjertesak.

Meld deg på årets studentkonferanse i dag!

19.08.2015

10. oktober inviterer Fagforbundet deg som er student til konferanse om framtidas arbeidsliv. Møt blant andre Ada Sofie Austegard, Torgeir Waterhouse, Ingeniører uten grenser og Fagforbundets ungdomstillitsvalgte.