Populære tags

Utleigemarknaden: Sugerør inn i studentars økonomi

05.11.2013

Dess større del av den totale utleigemarknaden som er prisregulert, dess større innverknad vil dette ha på det resterande private markedet, skriv Rune Eklund Breisnes.

Ungdom er utsatt på boligmarkedet

10.10.2013

Vi må bygge flere studentboliger, slik at studentene har et rimelig sted å bo, sa Christina Beck Jørgensen, da hun besøke Ensliges landsforbund i går.

Hva mener partiene om ungdom og bolig?

26.08.2013

Fagforbundet Ungdom har undersøkt hva partiene mener om våre tre fanesaker.

Bolig må bli en del av velferdsstaten

14.08.2013

Alle trenger et sted å bo. Høye boligpriser rammer unge, som er i en etableringsfase, særlig hardt. Fagforbundet Ungdom mener at vi trenger en sosial boligpolitikk her i landet.

Boligmeldinga: Et skritt i riktig retning

08.03.2013

Fredag 8. mars la Regjeringa fram en ny boligmelding som blant annet legger opp til raskere saksbehandling for nybygging, bedre boligplanlegging i storbyene og ryddigere forhold på leiemarkedet.

Foreslår politiske tiltak mot boligkrakk

06.03.2013

Ny rapport fra Manifest Analyse advarer mot norsk boligboble.

– På tide at noen tar tak

26.03.2012

Et Ap-utvalg ledet av Håkon Haugli la denne uka fram en rapport som konkluderer med at Norge trenger en egen boligminister. – Velkommen etter, sier Fagforbundet Ungdoms leder Ola Harald Svenning.

Vil lovfeste læreplass

14.10.2011

Lovfestet rett til læreplass og mer ungdomsvennlig boligpolitikk blir hovedsakene for nyvalgt leder Ola Harald Svenning i Fagforbundet ungdom.

Boligpolitisk valg

09.09.2011

Boligpolitikk seiler opp som en viktig sak før valget.