Populære tags

Ikke råd til egen bolig med deltid

21.06.2021

Unge oppfordres til å utdanne seg innen helsefag, men ute i arbeidslivet får de stort sett bare deltidsstillinger. Det er ikke mulig å kjøpe seg bolig med en 34% stilling, skriver Alexander Liane, i denne ukas hjertsak.

Bolig = velferd

15.01.2019

Bolig er ved siden av arbeid, utdanning og helse, det viktigste for folks velferd. Dessverre er ikke muligheten til å eie egen bolig realistisk for mange unge, studenter og de uten rike foreldre, skriver ungdomstillitsvalgt Ida Renate Olsen.

Norsk boligpolitikk lar meg ikke stå på egne ben!

01.03.2018

Dagens boligpolitikk er urettferdig og diskriminerende, spesielt for unge som skal kjøpe sin første bolig. Det ønsker jeg som ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet å gjøre noe med, skriver Ulla Christine Pedersen.

Bolig til alle

28.08.2015

Ungdom er utsatt på boligmarkedet

10.10.2013

Vi må bygge flere studentboliger, slik at studentene har et rimelig sted å bo, sa Christina Beck Jørgensen, da hun besøke Ensliges landsforbund i går.