Populære tags

Ja til eigenandelsordning for tannbehandling!

31.08.2020

Vi kan ikkje akseptere at det skal vere mogleg å sjå på smilet til folk kor mykje, eller lite pengar dei har på kontoen, skriv Hilde Langøen Oen i denne vekas hjartesak.

Fagforbundet Ung talte for AP’s tannhelseforslag

09.10.2018

Nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, inntok i dag Stortinget for å gi sin støtte til Arbeiderpartiets forslag om å styrke norsk tannhelse.

Å gå til tannlege må bli billigere

14.09.2018

Min største skrekk med tannlegen er ikke hvor mye som må fikses, men hvor dyrt det blir, skriver Lene Solberg i denne ukas hjertesak.

AP fremmet forslag for tannhelse

10.04.2018

– Det offentlige må ta et større ansvar, sier AP’s Tellef Inge Mørland.

To uker med aksjoner for tannhelse

20.03.2017

I dag, på verdens tannhelsedag, går startskuddet for våre to aksjonsuker for tannhelse inn i egenandelsordningen. Her kan du lese om hvordan du kan bidra!

Partiene om tannhelse

02.02.2016

De aller fleste partiene er enige om at noe må gjøres med den norske tannhelseordningen, likevel skjer det ingenting, skriver André Thingvold Boberg i denne ukas hjertesak.

Tannpleie må inn i egenandelsordningen

26.10.2015

Uttalelse fra Fagforbundets Landskonferanse for ungdom 2015.

Tannhelse inn i folketrygden - nå!

20.05.2014

Er tennene bare en del av kroppen fram til du fyller 18 år, spør Hilde Lende Aune i denne ukas hjertesak.