Populære tags

Meningsløst å tie om psykisk helse

09.10.2020

Halvparten av oss vil få en psykisk lidelse i løpet av livet. På verdensdagen for psykisk helse slår Fagforbundet Ung et slag for mer åpenhet.

Studentlivet er ingen dans på røde roser

08.06.2020

Kjære student. Det å studere kan være en drøm, men også et mareritt. Jeg vil lytte, og jeg håper alle universiteter, skoler, høyskoler og arbeidsplasser gjør det samme, skriver Fagforbundets studentkontakt i Trøndelag, Vilde Antonie Sundfær, i denne ukas hjertesak.

Tre ganger flere sliter med angst og depresjon under pandemien

14.05.2020

Nå må skoler og arbeidsplasser kjenner sitt ansvar for elever, studenter og ansatte, og følger opp den mellommenneskelige kontakten så godt det lar seg gjøre, mener nestleder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og Iren Mari Luther, leder for Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet.