Populære tags

Fagforbundet jakter på læreplasser

09.06.2020

10. juni starter en landsomfattende læreplass-kampanje i regi av WorldSkills Norway. Fagforbundet er selvsagt med i jakten på flere læreplasser.

En hyllest til våre lærlinger!

30.04.2020

Fagforbundet er stolte av å organisere fremtidens fagarbeidere, vi er stolte av alle landets lærlinger.

Billett til deltidsledighet i det offentlige

21.02.2018

I Norge er et fagbrev i helsefag blitt en billett til deltidsledighet. Forstå det den som kan, skriver ungdomstillitsvalgt Odd Martin S. Markussen.

Har Høyre respekt for yrkesfagene?

08.09.2017

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha flere voksne i barnehagen, men glemmer han ikke verdien av fagarbeidere og assistenter, spør Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.

Vi er ambulansearbeidere!

04.01.2016

Når du bruker ordet «ambulansesjåfør», høres det ut som om vi valgte yrket for å få lov til å kjøre fort.

Fagbrev uten videregående skole?

08.01.2014

Det må skapes en alternativ vei til fagbrevet for de skoletrøtte, mener NHO-sjef Kristin Skogen Lund. - En farlig snarvei, advarer fagbevelgelsen.