Populære tags

Stem for bedre opplæringsvilkår for fremtidens fagarbeidere

04.09.2019

Mens norske bedrifter skriker etter fagarbeidere, står hvert år flere tusen yrkesfagelever uten mulighet til å fullføre utdanningen sin.

Kommunalt helsevesen misbruker penger

16.10.2018

I 2017 brukte landets kommuner over en milliard kroner på vikarbyråer. Er dette riktig bruk av ressurser, spør Jørgen Aanerud i denne ukas hjertesak.

Kommunal tvangssammenslåing

08.06.2016

En debatt rundt kommunestørrelse og endring av dagens struktur må starte i lokalsamfunnene, ikke på et kontor i Karl Johan.

Kommunereformen: ta fra de små og gi til de store

05.04.2016

En kommunereform vil ha stor betydning for små kommuner i Norge. Vil vi ikke lenger ha folk boende ytterst i havgapet, innerst i en fjord eller høyest opp på fjellet, spør Anette Kvist Johnsen.

Åpent webinar om kommunereformen

14.03.2016

Torsdag 17. mars kan du få med deg Fagforbundet Ungs webinar om et av dagens heteste temaer: kommunereformen.

Slå ring om fylkeskommunen

03.03.2016

Vi trenger ikke kommunereform og kommunesammenslåing. Vi trenger fylkeskommunen!

– Me må ta eit standpunkt

26.08.2015

Med arbeidsplassbesøk, stands, videoer, leserinnlegg og sosiale medier forbereder Fagforbundet Ungdom seg på det kommende kommune- og fylkestingsvalget.

Når jeg blir stor vil jeg bli...

21.01.2014

Takket være Rygge kommune fikk jeg bli det jeg ville, skriver ungdomstillitsvalgt Stine Kristiansen fra Østfold i ukas hjertesak.