Populære tags

Nå er sommerpatruljen i gang!

24.06.2020

Koronakrisen har gjort unge arbeidstakere mer utsatt. I år er LOs sommerpatrulje viktigere en noen gang.

Regjeringen ser dere ikke, men det gjør vi!

20.05.2020

De går ofte stille i korridorene på skolene, kommunehusene og barnehagene. Ofte bare er de der ifølge mange. Men vi i Fagforbundet Ung vet hvilken viktig jobb de gjør og vi ser alle fagarbeiderne! Kanskje på tide at regjeringen gjør det samme?

Det er Norge i rødt, hvitt og blått – uansett hva!

15.05.2020

På grunn av korona er nasjonaldagen vår, selveste 17. mai, minimalistisk og digitalisert. Hvordan feirer vi Norges nasjonaldag i år, og hvem er dagen for, spør Jeron Joseph.

Slik blir LOs sommerpatrulje i år

15.05.2020

Med strenge smittevernregler i bagasjen ruller LOs sommerpatrulje denne sommeren ut på veien for 35. året.

Dette jobber ungdomstillitsvalgte med under korona

15.05.2020

Korona-pandemien har snudd hverdagen på hodet for både elever, lærlinger, studenter og arbeidsfolk. Her forteller fire ungdomstillitsvalgte hva de jobber mest med for tida.

Tre ganger flere sliter med angst og depresjon under pandemien

14.05.2020

Nå må skoler og arbeidsplasser kjenner sitt ansvar for elever, studenter og ansatte, og følger opp den mellommenneskelige kontakten så godt det lar seg gjøre, mener nestleder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og Iren Mari Luther, leder for Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet.

Slik blir den digitale 1. mai-feiringa

30.04.2020

LO byr på to store digitale opplegg: 1. mai-tog og en to timer lang direktesending med innbakt hjemmebesøk hos både Thorbjørn Berntsen, Gro Harlem Brundtland og Kristin Halvorsen.

En hyllest til våre lærlinger!

30.04.2020

Fagforbundet er stolte av å organisere fremtidens fagarbeidere, vi er stolte av alle landets lærlinger.

– Senk husleien for lærlinger og studenter!

24.04.2020

Fagforbundet Ung er med på et opprop som ber utleiere om å redusere husleien for lærlinger og studenter.

Velferdsstatens revansj

20.04.2020

Koronakrisen har vist oss hvor viktig velferdsstaten er, men fortsatt er det krefter på høyresiden som vil bygge den ned, skriver Erik Bjønness-Hansen og Marina Abrahamsen i denne ukas hjertesak.