Populære tags

– En varslet krise

26.04.2021

Nesten én av fire studenter har hatt selvmordstanker under pandemien. – Dette er en krise som kunne vært unngått, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Jern-Erna is back

16.03.2021

Jern-Erna er tilbake. Men arbeidsledige folk trenger ikke en isdronning av en statsminister som beskylder fattige for å være fattige, og samtidig tapper statsbudsjettet for å gi skatteletter til de rikeste, skriver Erik Bjønness-Hansen i denne ukas hjertesak.

Arbeidsministeren bekymret for ledigheten blant unge

15.02.2021

NTB: 38.500 unge under 30 år er registrert som ledige hos Nav. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter de økonomiske senskadene kan bli store.

Halvparten av studentene har følt på mer ensomhet

11.02.2021

NTB: Fire av fem studenter savner det sosiale studiemiljøet, og halvparten sier at de har blitt mer ensomme etter at koronatiltakene ble satt inn 12. mars i fjor.

Færre fikk læreplass i 2020

03.02.2021

– Dette vil ha store konsekvenser for ungdom på lang sikt, sier leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Ikke god nok krisepakke for studenter

29.01.2021

Regjeringen foreslår å bruke 1,1 milliarder på krisepakke for studenter, men det mangler fortsatt mye, skriver Jeron Joseph, studentkontakt i Fagforbundet Vestland.

Koronalån kan bli omgjort til stipend

25.01.2021

NTB: Studenter og elever som har tatt opp et tilleggslån fordi de har tapt inntekt på grunn av koronapandemien, kan få deler av dette gjort om til stipend.

Solberg varsler nye økonomiske tiltak for studenter

19.01.2021

NTB: Statsminister Erna Solberg sier regjeringen vil komme tilbake med nye økonomiske tiltak for studenter som har tapt inntekt.

Ungdom – organiser deg!

14.10.2020

Pandemi eller ei, velferdsstaten er viktig for alle, skriver Linn Flataune i denne ukas hjertesak.

LOs sommerpatrulje: Flere lovbrudd mot unge ansatte

24.07.2020

LOs sommerpatrulje fant brudd på arbeidsmiljøloven ved 45 prosent av de 1.694 arbeidsplassene de sjekket i år. Det er en kraftig økning fra i fjor.