Populære tags

Det er Norge i rødt, hvitt og blått – uansett hva!

15.05.2020

På grunn av korona er nasjonaldagen vår, selveste 17. mai, minimalistisk og digitalisert. Hvordan feirer vi Norges nasjonaldag i år, og hvem er dagen for, spør Jeron Joseph.

Slik blir LOs sommerpatrulje i år

15.05.2020

Med strenge smittevernregler i bagasjen ruller LOs sommerpatrulje denne sommeren ut på veien for 35. året.

Nå får også permitterte studenter lønnskompensasjon

15.04.2020

En ny midlertidig ordning fra Stortinget, gir også permitterte studenter rett til lønnskompensasjon i 18 dager.

La håret gro og ønsk etterveksten velkommen

12.04.2020

Torsdag 12. mars måtte alle frisørsalonger stenge på ubestemt tid. Hvor er yrkesstoltheten til mine kolleger, spør Tina Paulsen Stenkløv.

Koronaviruset og arbeidslivet

11.04.2020

Situasjonen knyttet til koronaviruset endrer seg raskt. Vi vil følge denne nøye og formidle oppdaterte råd ettersom situasjonen utvikler seg.

Fagforbundet Tromsø krever dagpenger for studenter

08.04.2020

I disse dager ser vi flere kompensasjonsordninger for de som rammes av koronapandemien. Mens flere får dekket store deler av inntekten sin, står studentene og ser på at deltidsjobbene og sommerjobbene deres forsvinner.

– Det er ikke greit at studentene skal straffes i denne krisa

31.03.2020

Stortingets nye studentpakke tilbyr å gjøre 35% av «koronalånet» om til stipend. – Det er et steg i riktig retning, men ikke bra nok, sier studentansvarlig og nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og får støtte av nestleder i Fagforbundet, Sissel Skoghaug.

Fagforbundet Ung krever at studentene får fullføre utdannelsen sin og kompensert for bortfall av inntekt

25.03.2020

– Både jeg, studentkontakter i regionene og ungdomstillitsvalgte snakker med mange frustrerte studenter, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.