Resultatene fra LOs sommerpatrulje er klare: Fire av ti bedrifter bryter loven

19.07.2019

Over 15 prosent av sommervikarene i serveringsbransjen får dårligere betalt enn lovpålagt minstelønn, viser nasjonale tall. – Urovekkende, mener både LO og NHO.

Nå er LOs sommerpatrulje i gang!

25.06.2019

Usikker på hvilke rettigheter du har i sommerjobben din? Nå kan du spørre LOs sommerpatrulje.

LO ber internasjonal fagbevegelse om Israel-boikott

06.12.2018

– Dialog har knapt hatt noen effekt, derfor ber vi den internasjonale fagbevegelsen gå inn for boikott av Israel, sier Mette Nord når internasjonal fagbevegelse er samlet på verdenskongress i København.

Fagforbundet Ung står sammen med de streikende

26.06.2018

LO-familien er stor, og vi skal stå sammen i solidaritet med de streikende.

– Ikke la høyresida avpolitisere fagbevegelsen

13.09.2017

Martin Kolberg og Yngve Hågensen frykter for framtida. På Fagforbundet Ungs leder- og nestledersamling tok de et knallhardt oppgjør med både høyre- og venstresida i norsk politikk.

LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Fagforbundet Ung tar ordet på LO-kongressen

09.05.2017

Retten til læreplass, fagligpolitisk arbeid og hel og fast stilling. Blant 1800 innkomne forslag er det disse sakene som står høyest på prioriteringslista for Fagforbundets fire yngste delegater på LO-kongressen.

Ingeniør? Se her!

27.04.2015

Innovasjon og omstillinger er tema når LO inviterer deg som ingeniør til gratis konferanse 6. mai.

LOs sommerpatrulje - sommervikarenes vaktbikkje

25.04.2014

Sommeren nærmer seg, solskinnet blir varmere og varmere, gresset blir grønnere og is og bading står for døren. Like sikkert som disse sommertegnene er det at LOs sommerpatrulje snart skal ut for å møte unge arbeidstakere og sommervikarer, mange av dem i sin første jobb noensinne.

Vi er de tusener

15.01.2014

Fagforbundet Ungdom er en stor organisering med masse aktivitet. Men vi er også del av noe enda større, skriver Stein Arnold Kristiansen i ukas hjertesak.