Madonna eller menneskerettigheter?

15.05.2019

Til helga benker Europa seg foran TV’en og retter blikket mot Eurovision-finalen i Tel Aviv. De glemmer at Israel er en apartheid-stat, tuftet på undertrykking, vold og drap.

Israel ønsker ikke at verden skal vite hva som skjer

04.03.2019

Når Israel kaster den norskledete observatørstyrken TIPH ut av den palestinske byen Hebron, er det fordi de ikke tåler at verden får vite om overgrepene som foregår der, skriver ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Akershus, Erik Fjeldstad Næss.

LO ber internasjonal fagbevegelse om Israel-boikott

06.12.2018

– Dialog har knapt hatt noen effekt, derfor ber vi den internasjonale fagbevegelsen gå inn for boikott av Israel, sier Mette Nord når internasjonal fagbevegelse er samlet på verdenskongress i København.

SodaStream endelig ute av okkupert palestinsk område

15.12.2015

Boikotten av SodaStream var vellykket. I Norge gleder 18 organisasjoner seg over at brusmaskinprodusenten endelig har flyttet virksomheten vekk fra okkupert palestinsk område.

Stopp okkupasjonen! Fritt Palestina!

26.10.2015

Uttalelse fra Fagforbundets Landskonferanse for ungdom 2015.

Vil du bidra til et fritt Palestina?

28.09.2015

Er du mellom 15 og 27 år, og interessert i å jobbe mot den israelske okkupasjonen av Palestina? Da bør du melde deg på Ungdomskonferansen BDS, som går av stabelen i Oslo 23. - 25.oktober.

Bli med å bygge Gaza!

08.07.2015

8. juli er det ett år siden Israel startet operasjonen Protective Edge, og etterlot seg flest sivile tap i Palestina/Israel i nyere tid.

– Lettere å reise til Mars enn tilbake til Palestina

18.06.2015

Blant sol og smil serverte de fem palestinske ungdommene som gjestet Fagforbundet Ungdoms sommerkonferanse en brutal virkelighetssjekk.

Anerkjenn Palestina nå!

16.04.2015

135 land har allerede anerkjent Palestina som en selvstendig stat, og nå er det på tide at Norge og Arbeiderpartiet, som er vårt største parti, gjør det samme.