Populære tags

Nå får også permitterte studenter lønnskompensasjon

15.04.2020

En ny midlertidig ordning fra Stortinget, gir også permitterte studenter rett til lønnskompensasjon i 18 dager.

Fagforbundet Tromsø krever dagpenger for studenter

08.04.2020

I disse dager ser vi flere kompensasjonsordninger for de som rammes av koronapandemien. Mens flere får dekket store deler av inntekten sin, står studentene og ser på at deltidsjobbene og sommerjobbene deres forsvinner.

Fagforbundet Ung krever at studentene får fullføre utdannelsen sin og kompensert for bortfall av inntekt

25.03.2020

– Både jeg, studentkontakter i regionene og ungdomstillitsvalgte snakker med mange frustrerte studenter, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Koronakrisen: Her er hele lista over Stortingets krisepakke for folk flest

16.03.2020

Staten dekker lønna fra dag 3 til dag 20. Det er klart etter at det er tverrpolitisk enighet om en krisepakke på Stortinget.