Populære tags

– En varslet krise

26.04.2021

Nesten én av fire studenter har hatt selvmordstanker under pandemien. – Dette er en krise som kunne vært unngått, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Halvparten av studentene har følt på mer ensomhet

11.02.2021

NTB: Fire av fem studenter savner det sosiale studiemiljøet, og halvparten sier at de har blitt mer ensomme etter at koronatiltakene ble satt inn 12. mars i fjor.

Meningsløst å tie om psykisk helse

09.10.2020

Halvparten av oss vil få en psykisk lidelse i løpet av livet. På verdensdagen for psykisk helse slår Fagforbundet Ung et slag for mer åpenhet.

Studentlivet er ingen dans på røde roser

08.06.2020

Kjære student. Det å studere kan være en drøm, men også et mareritt. Jeg vil lytte, og jeg håper alle universiteter, skoler, høyskoler og arbeidsplasser gjør det samme, skriver Fagforbundets studentkontakt i Trøndelag, Vilde Antonie Sundfær, i denne ukas hjertesak.

Tre ganger flere sliter med angst og depresjon under pandemien

14.05.2020

Nå må skoler og arbeidsplasser kjenner sitt ansvar for elever, studenter og ansatte, og følger opp den mellommenneskelige kontakten så godt det lar seg gjøre, mener nestleder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og Iren Mari Luther, leder for Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet.

Verdensdagen for psykisk helse – Gi tid, vær åpen

10.10.2019

Vi lever i 2019, og har kommet så langt på så mange ting. Hvorfor har vi ikke kommet lenger når det gjelder åpenhet rundt psykisk helse, spør Isabell Johansen Myrli.

Verdensdagen for psykisk helse: Vær raus!

10.10.2018

Vi kan være rause med oss selv, og med andre. Raushet smitter! skriver Line Mårvik Pettersen, på Verdensdagen for psykisk helse.

Psykisk helse

21.11.2017

Å være sjukemeldt

19.04.2016

Å være sjukmeldt betyr ikkje at du må isolere deg heime i frykt for å møte sjefen eller kollegaer. Framfor å snakke om den som er sjuk, kan du heller sende ei melding og ønske god betring, skriver Andreas Jacobsen i denne ukas hjertesak.

Trivsel på plakaten

29.11.2013

Over 220 elever møtte opp da Fagforbundet Ungdom og våre samarbeidspartnere inviterte til fagdag om psykisk helse i Bergen.