Populære tags

Nå blir det dyrere for Ola, Kari, Fatima og Mohammed

08.10.2020

Den borgerlige regjeringens forslag om å endre BSU-ordningen rammer urettferdig majoriteten av unge, skriver Jeron Joseph i denne ukas hjertesak.

Statsbudsjettet 2021: Skattekutt som heller kunne gått til velferd

07.10.2020

I den borgerlige regjeringa sitt forslag til statsbudsjett for 2021 går skattekutt til de rikeste foran frikort, læreplasser, studentboliger og tannhelse.

Statsbudsjettet: Dårlig dag for tannhelse, lærlinger og unge med redusert arbeidsevne

07.10.2019

Kuttene kommer på rekke og rad i den borgerlige regjeringas forslag til statsbudsjett for 2020.

– Har regjeringen glemt lærlingene?

08.10.2018

Finansminister Siv Jensen snakker varmt om yrkesfag og utdanning for alle. Men i sitt forslag til Statsbudsjett for 2019 har den borgerlige regjeringen glemt lærlingene.

Rentehopp for norske studenter

11.01.2017

I nyttårsgave fra den borgerlige regjeringen fikk norske studenter et rentehopp på 0,35 prosentpoeng på studielånet. Nå må også studentene være med å ta regningen for skattekuttene til de aller rikeste, skriver Mats Monsen, nestleder i Fagforbundet Ung.

Gir med den ene hånda og tar med den andre

06.10.2016

Mens den borgerlige regjeringa fortsetter å kutte skatter i sitt forslag til neste års statsbudsjett, svikter de i samme slengen både lærlinger, studenter og unge arbeidsløse.

Vedtar 11 måneders studiestøtte

24.11.2015

Når regjeringa og støttepartiene endelig vedtar 11 måneders studiestøtte rykker vi et stort skritt nærmere en realisering av heltidsstudenten.

Vage løfter til ungdommen

07.10.2015

Studentvelferd, lærlingsatsning og flere unge ut i jobb. – Tanken er nok god, men gjennomføringen er ufokusert og planløs. Tar regjeringa ungdomsledigheten på alvor, spør Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ungdom.

Første steg mot skulepengar

15.10.2014

Når regjeringa opne for å innføre skulepenger for utanlandske studentar, tar det neppe lang tid før alle må betale for høgare utdanning.

Heltidsstudenter for verdiskapning

01.11.2013

Nå må Erna og den nye regjeringen levere. Gi oss det kunnskapssamfunnet politikerne har snakket så varmt om i mange år!