Populære tags

Ny regjering – her er våre krav!

14.09.2021

Åtte års borgerlig styre er endelig forbi. Her er Fagforbundet Ungs krav til den nye rødgrønne regjeringa.

Rødgrønn valgkamp for regjeringsskifte

09.04.2021

De rødgrønne ungdomspartiene og Fagforbundet Ung er enige om et felles mål for høstens stortingsvalg: Ny regjering.

– Ikke la høyresida avpolitisere fagbevegelsen

13.09.2017

Martin Kolberg og Yngve Hågensen frykter for framtida. På Fagforbundet Ungs leder- og nestledersamling tok de et knallhardt oppgjør med både høyre- og venstresida i norsk politikk.

Tåler vi fire nye år med borgerlig styre?

12.09.2017

– Vi får fire nye år med mer av det samme; mer til dem som har mest og flere angrep på arbeidere, sier Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Har Høyre respekt for yrkesfagene?

08.09.2017

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha flere voksne i barnehagen, men glemmer han ikke verdien av fagarbeidere og assistenter, spør Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.

I dag har jeg stemt – naturligvis

30.08.2017

Det er vi unge som tar regninga for den ungdomsfiendtlige politikken dagens regjering fører. Den enkleste måten vi kan endre dette, er å stemme. Det tar et halvt minutt, skriver Knut Estensvoll Rosmo.

Hva skal man velge?

23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

Arbeiderpartiets balansegang

09.02.2017

Tannhelsekutt, ny arbeidsmiljølov, mer press på unge arbeidsledige. Arbeiderpartiets ferske utkast til partiprogram gir oss både oppturer og skuffelser.

- Valgresultatet vil få store konsekvenser

26.09.2013

Arbeidsutvalgets Elin Veimo og AUF-leder Eskil Pedersen la fram kampstrategiene da de snakket til ungdomskonferansen.

Heldiggrisen Norge

30.08.2013

Nå er det få uker igjen av valgkampen. Vi skal bestemme hvem som skal styre Norge de neste fire årene, hvem som skal legge grunnsteinene for morgendagen.