Populære tags

Live seminar med Fattig Student 16. november

13.11.2020

Er økonomien trang og lenge til neste stipend og lønningsdag? Bli med Fagforbunet Ung og møt Karen Elene «Fattig Student», hjemme hos nettopp deg, på skjermen din!

Statsbudsjettet 2021: Skattekutt som heller kunne gått til velferd

07.10.2020

I den borgerlige regjeringa sitt forslag til statsbudsjett for 2021 går skattekutt til de rikeste foran frikort, læreplasser, studentboliger og tannhelse.

Humorkveld for studenter!

31.08.2020

Norges fremste impro-komikere spiller deres jobbhistorier live på Facebook.

Studentlivet er ingen dans på røde roser

08.06.2020

Kjære student. Det å studere kan være en drøm, men også et mareritt. Jeg vil lytte, og jeg håper alle universiteter, skoler, høyskoler og arbeidsplasser gjør det samme, skriver Fagforbundets studentkontakt i Trøndelag, Vilde Antonie Sundfær, i denne ukas hjertesak.

– Senk husleien for lærlinger og studenter!

24.04.2020

Fagforbundet Ung er med på et opprop som ber utleiere om å redusere husleien for lærlinger og studenter.

Nå får også permitterte studenter lønnskompensasjon

15.04.2020

En ny midlertidig ordning fra Stortinget, gir også permitterte studenter rett til lønnskompensasjon i 18 dager.

Fagforbundet Tromsø krever dagpenger for studenter

08.04.2020

I disse dager ser vi flere kompensasjonsordninger for de som rammes av koronapandemien. Mens flere får dekket store deler av inntekten sin, står studentene og ser på at deltidsjobbene og sommerjobbene deres forsvinner.

– Det er ikke greit at studentene skal straffes i denne krisa

31.03.2020

Stortingets nye studentpakke tilbyr å gjøre 35% av «koronalånet» om til stipend. – Det er et steg i riktig retning, men ikke bra nok, sier studentansvarlig og nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, og får støtte av nestleder i Fagforbundet, Sissel Skoghaug.

Fagforbundet Ung krever at studentene får fullføre utdannelsen sin og kompensert for bortfall av inntekt

25.03.2020

– Både jeg, studentkontakter i regionene og ungdomstillitsvalgte snakker med mange frustrerte studenter, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.