Populære tags

Fagforbundet Ung med student-podcast!

17.06.2021

– Vi måtte finne på noe for studentmedlemmene våre, forteller Victoria De Oliveira, nestleder av Fagforbundet Ung. Resultatet ble en podcastserie på fem episoder.

– En varslet krise

26.04.2021

Nesten én av fire studenter har hatt selvmordstanker under pandemien. – Dette er en krise som kunne vært unngått, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Halvparten av studentene har følt på mer ensomhet

11.02.2021

NTB: Fire av fem studenter savner det sosiale studiemiljøet, og halvparten sier at de har blitt mer ensomme etter at koronatiltakene ble satt inn 12. mars i fjor.

Ikke god nok krisepakke for studenter

29.01.2021

Regjeringen foreslår å bruke 1,1 milliarder på krisepakke for studenter, men det mangler fortsatt mye, skriver Jeron Joseph, studentkontakt i Fagforbundet Vestland.

Koronalån kan bli omgjort til stipend

25.01.2021

NTB: Studenter og elever som har tatt opp et tilleggslån fordi de har tapt inntekt på grunn av koronapandemien, kan få deler av dette gjort om til stipend.

Solberg varsler nye økonomiske tiltak for studenter

19.01.2021

NTB: Statsminister Erna Solberg sier regjeringen vil komme tilbake med nye økonomiske tiltak for studenter som har tapt inntekt.

Live seminar med Fattig Student 16. november

13.11.2020

Er økonomien trang og lenge til neste stipend og lønningsdag? Bli med Fagforbunet Ung og møt Karen Elene «Fattig Student», hjemme hos nettopp deg, på skjermen din!

Statsbudsjettet 2021: Skattekutt som heller kunne gått til velferd

07.10.2020

I den borgerlige regjeringa sitt forslag til statsbudsjett for 2021 går skattekutt til de rikeste foran frikort, læreplasser, studentboliger og tannhelse.

Humorkveld for studenter!

31.08.2020

Norges fremste impro-komikere spiller deres jobbhistorier live på Facebook.

Studentlivet er ingen dans på røde roser

08.06.2020

Kjære student. Det å studere kan være en drøm, men også et mareritt. Jeg vil lytte, og jeg håper alle universiteter, skoler, høyskoler og arbeidsplasser gjør det samme, skriver Fagforbundets studentkontakt i Trøndelag, Vilde Antonie Sundfær, i denne ukas hjertesak.