Populære tags

– Velkommen til Fagforbundets Ungs første sommerfestival!

14.06.2019

Sommerkonferansen har fått nytt navn. Velkommen til Fagforbundet Ungs første sommerfestival noen sinne.

Meld deg på sommerfestivalen!

28.02.2019

Fagforbundet Ungs sommerfestival går av stabelen 14. til 16. juni, på Sundvolden hotell i Buskerud. Leo Ajkic, Ina Libak og Mads Hansen kommer. Kommer du?

Er du elev eller student? Bli med oss på en helgetur!

27.06.2016

Er du ung og engasjert? Fagforbundet Ung inviterer herved deg som er elevmedlem eller studentmedlem til en gratis konferanse, med kurs, seminarer, lek og hygge.

Sniktitt på sommerkonferansen

27.04.2016

Hatkultur, TISA, psykisk helse, politisk debatt, volleyball og countryfest. Her er den første sniktitten på årets sommerkonferanse. Husk å melde deg på innen 2. mai!

Bli med på sommerkonferanse!

10.03.2016

17. til 19. juni braker det løs på Sundvolden, og vi vil ha med deg på sommerens vakreste eventyr.

– Lettere å reise til Mars enn tilbake til Palestina

18.06.2015

Blant sol og smil serverte de fem palestinske ungdommene som gjestet Fagforbundet Ungdoms sommerkonferanse en brutal virkelighetssjekk.

Åpnet sommerkonferansen

12.06.2015

– Jeg håper dette blir en av deres beste helger noensinne, sa leder av Fagforbundet Ungdom, Christina Beck Jørgensen, da hun åpnet årets sommerkonferanse på Sundvolden.

Stand up med Jørgen EP

15.04.2015

Han er ung, ambisiøs og innmari morsom. Jørgen EP kommer på sommerkonferansen – gjør du?

Kom og møt Mads Gilbert!

20.03.2015

Han er mannen som gang på gang reiser til Gaza for å redde liv i bomberegnet, og hjemme i Tromsø kjemper han en utrettelig kamp for palestinernes rett til fred og frihet. Kom på Fagforbundet Ungdoms sommerkonferanse, og møt Mads Gilbert!