Populære tags

Rettigheter Sommerjobb

Felles valgkampanje om tannhelse

10.05.2021

De er kampklare, både ungdom og pensjonister. I Fagforbundet utgjør de ca 170 000 av medlemmene. I valgkampen skal de sammen løfte kravet om at tannhelseutgifter må bli en del av egenandelsordningen.

Tannhelse er det siste hullet i velferdsstaten

20.03.2021

20. mars er verdens tannhelsedag. La oss bruke dagen til å snakke om alle dem som risikerer helsa fordi de ikke har råd til å gå til tannlegen.

– Dette er ikke rettferdig, vi kan ikke ha det sånn her

12.02.2021

Tannlege Terje Mikkelsen ser daglig at folk ikke har råd til nødvendig tannbehandling.

Ja til eigenandelsordning for tannbehandling!

31.08.2020

Vi kan ikkje akseptere at det skal vere mogleg å sjå på smilet til folk kor mykje, eller lite pengar dei har på kontoen, skriv Hilde Langøen Oen i denne vekas hjartesak.

– Vår jobb som AUF blir å påvirke Arbeiderpartiet

06.02.2020

Kampen for tannhelse inn i egenandelsordningen fortsetter. AUF skal legge press på Arbeiderpartiet, lover sentralstyremedlem Reidar Fugle Nordhaug.

– Dårlig munnhelse kan handle om liv og død

20.03.2019

Det høres kanskje dramatisk ut, men dekan Pål Barkvoll fra UiO var ikke alene om å peke på utfordringene, da han og flere av Norges fremste fagfolk innen odontologi var samlet for å markere den internasjonale munnhelsedagen.

Gratulerer med dagen, dere som tar vare på tannhelsen vår!

20.03.2019

20. mars markerer vi verdens tannhelsedag.

Fagforbundet Ung talte for AP’s tannhelseforslag

09.10.2018

Nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, inntok i dag Stortinget for å gi sin støtte til Arbeiderpartiets forslag om å styrke norsk tannhelse.

Å gå til tannlege må bli billigere

14.09.2018

Min største skrekk med tannlegen er ikke hvor mye som må fikses, men hvor dyrt det blir, skriver Lene Solberg i denne ukas hjertesak.

AP fremmet forslag for tannhelse

10.04.2018

– Det offentlige må ta et større ansvar, sier AP’s Tellef Inge Mørland.