Populære tags

Ta vare på tannhelsen!

11.10.2016

Nordmenn er blant de friskeste i verden. Dette skyldes et godt utviklet offentlig velferdstilbud for alle. Prinsippet om likhet og universalisme står sterkt i Norge, men likevel er helsen vår det tydeligste tegnene på klasseskillene i Norge i dag, skriver Una Pasovic, sentralstyremedlem i Sosialistisk Ungdom.

Tenner på godt og vondt

18.03.2016

Det er merkelig at tennene er en del av kroppen, men ikke regnes med i vår generelle helse, skriver Mariann Aas Minnesjord og Olaf Mathiassen.

Stor støtte til tannhelse

01.03.2016

Både fagbevegelsen, organisasjoner og flere av de politiske partiene ga sin fulle støtte til Fagforbundet Ungs tannhelsekampanje under vår markering foran Stortinget.

Åtte av ti vil betale mer skatt for billigere tannhelse

25.02.2016

Nær ni av ti nordmenn ønsker at tannhelse skal bli en del av egenandelsordningen, og åtte av ti er villige til å betale mer skatt for å få det til, viser en undersøkelse utført av Sentio for Fagforbundet Ung.

Partiene om tannhelse

02.02.2016

De aller fleste partiene er enige om at noe må gjøres med den norske tannhelseordningen, likevel skjer det ingenting, skriver André Thingvold Boberg i denne ukas hjertesak.

Tannpleie må inn i egenandelsordningen

26.10.2015

Uttalelse fra Fagforbundets Landskonferanse for ungdom 2015.

Tannhelseaksjon hos Fellesforbundet

14.10.2015

Da Fellesforbundet denne uka holdt sitt sjuende landsmøte, troppet Fagforbundet Ungdom opp for å overbevise delegatene om å si ja til tannhelse inn i egenandelsordninga.

Tennene er en del av kroppen, eller?

17.04.2015

Både i 2009, 2011 og 2013 vedtok Arbeiderpartiets landsmøte at tannhelsetjenester skal innordnes på linje med øvrige helsetjenester. Blir 2015 bare nok et tomt landsmøtevedtak?

Jobber videre for tannhelse

02.02.2015

Tre måneder etter at Fagforbundet Ungdom overleverte 13500 underskrifter for gratis tannhelseordning, møtte vi i dag stortingsrepresentant Olaug Bollestad (Krf) for å stake ut veien videre for kampanjen.