Populære tags

Ja til eigenandelsordning for tannbehandling!

31.08.2020

Vi kan ikkje akseptere at det skal vere mogleg å sjå på smilet til folk kor mykje, eller lite pengar dei har på kontoen, skriv Hilde Langøen Oen i denne vekas hjartesak.

Gratulerer med dagen, dere som tar vare på tannhelsen vår!

20.03.2019

20. mars markerer vi verdens tannhelsedag.

LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Arbeiderpartiet: Gi oss billigere tannhelse!

20.04.2017

Velferd til alle, sier Arbeiderpartiet. Når de i dag sparker i gang sitt 66. ordinære landsmøte, er det likevel helt uten tannhelse på programmet

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.

To uker med aksjoner for tannhelse

20.03.2017

I dag, på verdens tannhelsedag, går startskuddet for våre to aksjonsuker for tannhelse inn i egenandelsordningen. Her kan du lese om hvordan du kan bidra!