Populære tags

Covid Korona Student

– Dette er ikke rettferdig, vi kan ikke ha det sånn her

12.02.2021

Tannlege Terje Mikkelsen ser daglig at folk ikke har råd til nødvendig tannbehandling.

Ja til eigenandelsordning for tannbehandling!

31.08.2020

Vi kan ikkje akseptere at det skal vere mogleg å sjå på smilet til folk kor mykje, eller lite pengar dei har på kontoen, skriv Hilde Langøen Oen i denne vekas hjartesak.

– Vår jobb som AUF blir å påvirke Arbeiderpartiet

06.02.2020

Kampen for tannhelse inn i egenandelsordningen fortsetter. AUF skal legge press på Arbeiderpartiet, lover sentralstyremedlem Reidar Fugle Nordhaug.

– Dårlig munnhelse kan handle om liv og død

20.03.2019

Det høres kanskje dramatisk ut, men dekan Pål Barkvoll fra UiO var ikke alene om å peke på utfordringene, da han og flere av Norges fremste fagfolk innen odontologi var samlet for å markere den internasjonale munnhelsedagen.

Fagforbundet Ung talte for AP’s tannhelseforslag

09.10.2018

Nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, inntok i dag Stortinget for å gi sin støtte til Arbeiderpartiets forslag om å styrke norsk tannhelse.

Å gå til tannlege må bli billigere

14.09.2018

Min største skrekk med tannlegen er ikke hvor mye som må fikses, men hvor dyrt det blir, skriver Lene Solberg i denne ukas hjertesak.

AP fremmet forslag for tannhelse

10.04.2018

– Det offentlige må ta et større ansvar, sier AP’s Tellef Inge Mørland.

4 av 10 unge har ikke råd til tannlege

27.11.2017

En fersk undersøkelse viser at 4 av 10 unge har latt være å gjøre nødvendige tannlegebesøk på grunn av økonomi. – Det er en skam at vi har det sånn i et av verdens rikeste land, sier Christina Beck Jørgensen.

LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.