Populære tags

Tannhelse er det siste hullet i velferdsstaten

20.03.2021

20. mars er verdens tannhelsedag. La oss bruke dagen til å snakke om alle dem som risikerer helsa fordi de ikke har råd til å gå til tannlegen.

– Vi kan ikke skylde på tannlegeskrekk for at folk ikke går til tannlegen

29.11.2017

Størrelsen på lommeboka ble et hett tema da Fagforbundet Ung og Sosialistisk Venstreparti holdt åpent møte om tannhelse på Stortinget. – Det er økonomien som er problemet, forklarte Mats Monsen.

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.