Nyheter

Søk i artikler

Populære tags

Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.

Lovfest retten til lærlingplass

16.12.2016

Jeg vil at Norge skal ha verdens beste fagarbeidere, også i framtida. Det er ikke et spørsmål om midler eller ressurser, men om politisk vilje, skriver Linn-Elise Øhn Mehlen i denne ukas hjertesak.

Forskere overså barne- og ungdomsarbeidere

30.09.2016

Barne- og ungdomsarbeidere ble utelatt da forskere la fram nye funn om kvaliteten på barnehagetilbudet for 0–3 åringer. – Pinlig, sier leder av Fagforbundet, Mette Nord, til Dagsavisen.

Hauglie med ny ungdomsgaranti

20.05.2016

I stortingsmeldingen om det nye NAV ønsker arbeidsminister Anniken Hauglie mindre personkontakt og mer chat, og vil samtidig garantere at unge under 30 ikke blir utenfor jobb, skole eller annen aktivitet i mer enn åtte uker.

– Ja til forskjellsbehandling i skolen

03.11.2014

For at alle skal kunne lykkes på skolen trengs det tilrettelegging og individuell oppfølging, skriver Christina Beck Jørgensen.

Jakten på meningsfylt arbeid

11.03.2014

Jeg er selv utdannet hjelpepleier og hjertesaken min bærer preg av det. Men utfordringene er i aller høyeste grad de samme også i andre lærefag.

Vil du bli helsefagarbeider?

23.02.2012

Fristen for å søke videregående skole er 1. mars.